Ak media - Giżycko

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Ak media - Giżycko

Postprzez Kosma » 04 Maj 2010, 12:23

Pracowałem tam kilka lat, ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
Kosma
 


Re: Ak media - Giżycko

Postprzez Maria » 11 Maj 2011, 15:39

Ja jestem zadolona z pracy w AK media miłe Panie zawsze mi dają zlecenia i zawsze wypłate mam w terminie. .Oby wiecej takich firm.
Maria
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez micio » 17 Maj 2011, 11:02

Akmedia jest rewelacyjna.Myślałem że roznoszenie ulotek będę traktować jako pracę dodatkową, ale mam bardzo dużo zleceń z tej firmy i wynagrodzenie jest bardzo dobre. Wszystkie formalności załatwia się bardzo szybko i profesjonalnie. Wynagrodzenie zawsze w terminie. Nie zastanawiajcie się jeśli chcecie zacząć współpracę z tą firmą bo to naprawdę solidna firma.
micio
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez j@anek » 23 Gru 2011, 03:37

Dla mnie firma w porzadku. Krótko pracowałem, ale byla dobra atmosfera i pieniadze byly wyplacane w terminie, wiec akmedie wspominam bardzo dobrze.
j@anek
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez kuba » 09 Lip 2013, 14:40

ja bardziej aktualne opinie o AK znalazłem na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,69167 wiec moze warto tam zajrzeć ;p
kuba
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez jaca33 » 01 Paź 2013, 18:17

ja pracowalem trzy razy i tylko raz spoznili sie tydzien z wyplata. pieniedza nie sa super wielkie, ale zlecenie sa czesto i jak brakuej na swoje to sie pytam zawsze i zazwyczaj cos maja wiec polecam. jak wyrzucacie ulotki do kosza to sie nie dziwcie ze nikt wam nie chcce placic!!!! polska!!!!
jaca33
 

Re: Ak media - Giżycko - nie korzystajcie!

Postprzez powazna firma » 18 Gru 2013, 14:11

współczuje ludziom których oni zatrudniają... jeśli ta firma tak się wywiązuje z płacenia pensji jak się wywiązuje z realizacji zleceń dla poważnych firm to na prawdę współczuję. Bezczelni, pretensjonalni, kłamią. Nie znają przepisów prawa i etyki handlowej. Masakra. Nigdy więcej. Przestrzegam.
powazna firma
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez feniks » 31 Paź 2014, 18:17

dla firmy ak media pracuję blisko 3 lata i ani razu nie miałem problemu z wypłatą
co prawda niektóre zlecenia są ciężkie a inne lżejsze ale praca to praca przez 3 lata nie były tak ciężkie bym musiał zrezygnować z tego zlecenia
moim zdaniem ak media to bardzo pożądna firma która jest przede wszystkim wypłacalna
feniks
 

Re: Ak media - Giżycko

Postprzez Kolporter » 01 Paź 2016, 18:04

Pracowałem w firmie AK Media Dystrybucja i wykonałem zlecenie zgodnie z nim - ludzie!! czytajcie umowy - jak nie potraficie czytać to ich nie podpisujcie. Tak prostych zadań jakie od nich otrzymuje i dobre pieniądze sprawiają, że będę z nimi współpracować i polecać jako godnego polecenia pracodawcę! POLECAM FIRMĘ AK MEDIA DYSTRYBUCJA w 100%!!
Kolporter
 

Re: Ak Media - Giżycko

Postprzez Przemek » 11 Gru 2017, 08:36

Córka pracowała dla nich i jest bardzo zadowolona ze współpracy. Wynagrodzenie zawsze trafia na konto zgodnie z zapisem umowy. Inne firmy chciały zatrudnić ją bez umowy. AK Media Dystrybucja zasługuje na 5.
Przemek
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach