City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez Wiki » 04 Maj 2010, 14:39

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Wiki
 


Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez Janusz » 22 Gru 2012, 07:37

Niestety Firma niewypłacalna na dzień dzisiejszy. Urząd skarbowy zablokował konta firmy - nie wszystkie. Problemy z wypłatą zaległych pensji. Prawdo podobnie już po firmie!!!! Ostatniej wypłaty nie wypłacą.
Janusz
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez Gość » 15 Lip 2013, 18:49

Firma funkcjonuje i ludzie są raczej zadowoleni, kasa na czas, trochę stawki małe, więcej info na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14419 bo tutaj piszą aktualnie...
Gość
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez kkoowwaallsskkii » 01 Paź 2013, 18:40

Nie wiem człowieku gdzie ty to wyczytałeś. Ja znalazłem tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,96794 całkiem inne informacje. Czy ktoś może wyjaśnić jak to wkońcu jest?
kkoowwaallsskkii
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez city » 23 Paź 2015, 19:10

Nie płacą na czas to prawda
city
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez toruń » 23 Paź 2015, 19:15

Termin w umowie do 25 a dziś mamy piątek 23 powinna wpłynąć wypłata a tu nic banda złodzieje i decydentów firma jedno wielkie G....nie polecam pracownik z torunia
toruń
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez Michu » 03 Maj 2016, 02:48

Nie płacą składek na leczenie! Znajoma poszła do lekarza a tu zonk!
Michu
 

Re: City Security Group Sp. z o. o. - Warszawa

Postprzez były pracownik » 05 Paź 2016, 17:46

Ludziska unikajcie City Security jak ognia, oszukali wszystkich pracowników nie wypłacając wynagrodzeń w sierpniu, jako pokrzywdzeni wysłaliśmy nakazy zapłaty i czekamy na reakcję szykując pozew zbiorowy aby zapłacili zaległości i odszkodowania. Ponadto czekamy na papier na którym są nasze nie prawdziwe podpisy aby złożyć doniesienie na policję, ale o tym napiszę jak wszystko się roztrzygnie....
były pracownik
 


Wróć do Opinie o pracodawcach