Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez anonim » 03 Kwi 2011, 23:42

Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych Bytom ul. Dworcowa 7
Pracowałem tam 2lata, nikomu nie polecam, ponieważ pracodawca p. J.T. stosuje mobing wobec pracowników, jest nieuczciwa, traktuje pracwników jak maszyny, wszystko jej nie pasuje, jest tam po prostu obóz pracy!
anonim
 


Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez anonim2 » 05 Lut 2013, 18:57

Zgadzam się w 100% - czysty mobbing tam jest, pozdrawiam tych ludzi co jeszczę umieją tam pracować, mam nadzieję, że kiedyś dyrektorka wyleci tam na zbity py**.
anonim2
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez Byto mianin » 10 Lut 2013, 13:08

Tam jest coraz gorzej, pani J.T. znęca się nad pracownikami fizycznie jak i psychicznie ale ostatnio zaczęła przechodzić samą siebie i pracownicy zaczynają podejmować już odpowiednie kroki. Ludzie , którzy pracują tam po kilkadziesiąt lat, zanim odejdą na emeryturę sami będą potrzebować pomocy specjalisty. Wymaga od tych ludzi chodzenia jak w zegarku , a sama nie potrafi zapewnić nawet podstawowych środkow bezpieczeństwa, ponad to wiecznie krzyczy , szantazuje , poniża. Taka osoba nie powinna mieć prawa do tego by być czyją kolwiek przełożoną.
Byto mianin
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez Jojo » 18 Lut 2013, 13:24

Zgadzam się z Byto mianin w 100% a do tego pani J.T zastrasza pracowników.
Jojo
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez duch » 19 Lut 2013, 17:33

To co się dzieje teraz w DPS to parodia w głównej roli jest dyrektorka.Wszystkie mechanizmy pracy zmieniła na gorsze.Jest najmniej kompetentną osoba w DPS. Udaje ze się zna na wszystkim a nie ma pojęcia co robi.Zmienia zasady pracy a po pewnym okresie je na inne lub powraca do wcześniej istniejących. Wyrzucza rzeczy które choćby po pewnym okresie mogą się przydać.Jest niegospodarną osoba,rorzutaną wydająca państwowe pieniądze czyli niczyje pieniądze.Próbowała zlikwidować kaplice ale się jej nie udało widocznie ktoś tam na górze czuwa.Jest '' alfa i omega'' w złym znaczeniu, w czym jest dobra to w mobbingu i nadawaniu nagan.Pracowali tam naprawde fajni ludzie ale dyrektorka ich załatwiła.A ma taki sposób ze najpierw szuka na ta osobe błedów choćby błachych a pózniej daje im ultimatum,albo się pan/pani sama zwolni albo nagana.
duch
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez ktosiek » 19 Lut 2013, 23:40

Tak, to prawda ale kaplica to troszke stara sprawa teraz są ciekawsze i nowsze newsy, rozbawił mnie świerzb który jest teraz numerem jeden, przez który my pracownicy jak i nasze rodziny maja ogromny problem. mam tylko nadzieje że w niedługim czasie sprawa dyrekcji zostanie rozwiazana , i koszmar który się dzieje za ścianami tego budynku się skończy!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
ktosiek
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez duch » 22 Lut 2013, 20:07

Teraz w DPS-ie robią się cyrki pani dyrektor jest tak słodka ze aż chce się zygać. Oczywiście bo są kontrole i się gra role pokrzywdzonej. Pewnie niektórzy się na to nabiorą.Tylko na dobra opinie pracuje się latami a nie teraz jak ktoś się zabiera za jej ''pupe''.
duch
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez EL KOJOTTO » 23 Lut 2013, 18:22

Witam w odpowiedzi na post Ducha- ty nie widziałeś chyba pupy to tylko jej dupsko płonie brawa dla pracowników że walczą ze złem którym jest J.T a na marginesie ona gra jak zespół Queen w piosence - 'The Show Must Go On' Pozdrawiam tych którzy walczą EL KOJOTTO
EL KOJOTTO
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez EL KOJOTTO » 23 Lut 2013, 18:38

A piosenka J.T brzmi tak "Stawię temu czoła z uśmiechem
Nigdy się nie poddaję
Dalej, niech trwa show
Będę na szczycie
Będę nawet kimś więcej
Muszę odnaleźć wolę by trwać dalej
Dalej, niech
Dalej, niech trwa show
Show musi trwać"
The Show Must Go On - Show musi trwać – Queen
Ale duchu myślimy wszyscy że trzej muszkieterowie z DPS zaśpiewają jej to
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"
Pozdro dla muszkieteterów a wiemy kto to> A.K.A, Walczcie i jak powiedział wielki człowiek SZACUN DLA WAS
EL KOJOTTO
 

Re: Dom Pomocy Społecznej Dla Dorosłych - Bytom

Postprzez rusałka » 24 Lut 2013, 09:13

Do elkojotto a może taki tekst by było dobrze jej zaśpiewać
„A kiedy przyjdzie na Ciebie czas
A przyjdzie czas na Ciebie , Porwie Cię wtedy do góry tak
Wysoko Cię uniesie
Lecz nagle możesz zacząć spadać w dół
A to już nie to samo”
Pracowałam tam kilka lat temu nie polecam tej pracy nikomu nawet wrogów przestrzegam przed pracą tam pamiętam był tam taki niewidomy który mówił że w Auszwic jest lepiej.
rusałka
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach