In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez Kasiulek » 05 Maj 2010, 11:26

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Kasiulek
 


Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez Pracownik » 14 Sty 2011, 10:28

FIRMA MAŁO POWAŻNIE PODCHODZĄCA DO SWOICH PRACOWNIKÓW.
W OGŁOSZENIACH ORAZ W CZASIE ROZMÓW KWALIFIKACYJNYCH, PODCZAS DOBORU KANDYDATÓW PODAJE LAKONICZNA INFORMACJE NA TEMAT WYMAGANEGO DOŚWIADCZENIA.NIBY NIE JEST ONE WYMAGANE.
PODCZAS PRACY NATOMIAST JEST SIĘ OBSERWOWANY PRZEZ FRANCUSKIEGO PRZEDSTAWICIELA AGENCJI ORAZ STRASZONY ZWOLNIENIEM.
FIRMA DAJE TYLKO UMOWY AGENCYJNE NA CZAS JEDNEGO MIESIĄCA I NIGDY NIE JEST SIĘ PEWNYM,CZY W NASTĘPNYM MIESIĄCU MOŻNA PODJĄĆ PRACĘ.
W CZASIE PRACY NA JEDNYM STANOWISKU,GDY JUŻ FACH JEST W JAKIMŚ STOPNIU OPANOWANY,MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ ZMIANY STANOWISKA I CAŁY SZANTAŻ ZACZYNA SIĘ OD NOWA.
MAŁO TEGO GDY SIĘ IDZIE DO INNEJ CIĘŻSZEJ PRACY,KTÓRA JEST MIMO WSZYSTKO LEPIEJ PŁATNA,PENSJĘ LICZĄ ZE STAREGO ETATU.
PONADTO PANI,KTÓRA JEST ODPOWIEDZIALNA ZA ZATRUDNIENIE PRACOWNIKÓW ROBI ŁASKĘ,JEŻELI ODBIERZE TELEFON.
MAŁO TEGO NA TELEFONY I WIADOMOŚCI NA OGÓŁ NIE ODPOWIADA.
PIENIĄDZE ZA WYPŁATY NIGDY NIE SĄ WYPŁACANE W TERMINIE.
JEDYNYM PLUSEM JEST BEZPŁATNE ZAKWATEROWANIE.
DOJAZDY DO MIEJSCA PRACY SĄ TYLKO W INTERESIE PRACOWNIKÓW.
NIKT ICH NIE ZWRACA.
SĄ DUŻE PROBLEMY Z URLOPEM.
OSOBY JEŚLI JUŻ NA NIEGO POJADĄ MUSZĄ SIĘ REJESTROWAĆ W BIURZE PRACY I WRACAJĄ PO MIESIĄCU.
OSTATNIO FIRMA ZMIENIŁA NAZWĘ,LECZ OSOBY KTÓRE NIĄ KIERUJĄ POZOSTAJĄ TE SAME
Pracownik
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez Wito » 22 Gru 2011, 09:07

Firma obiecuje złote góry przed wyjazdem żeby tylko Ciebie sprzedać za granice ... potem totalnie ma Was w d...e , zmieniają sobie warunki pracy bez Twojej wiedzy , nie wypłacają pieniędzy na czas/co za dzwonisz do firmy to przelew już zrobiony dzisiaj / i tak codziennie ...stawka godzinowa która jest podana w umowie nijak się potem ma do naliczanej bo okazuje się że z tej stawki robią sobie wszelkie opłaty Zusy ubezpieczenie a przelicznik z euro na złoty jest lichwiarski tak że z obiecanych 11 eu na ręke de facto ochłap 7 eu jest dla Ciebie . Za wszystko ty płacisz /dojazdy z polski i do pracy, wyżywienie , ubrania robocze / po wypłacie jak podliczysz twój rzeczywisty zarobek jak wyjdziesz na 3000 zł to jest max ... fachowiec to zarobi w Polsce mieszkając z rodziną ... dlatego ja podziękowałem za współprace .. a kolejni niech płaca frycowe marząc o złotym runie i obiecanym 10 000 zł na czysto miesiecznie ...
Wito
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez Justyna » 25 Sty 2012, 12:16

Pracowałam w Firmie In Temporis kilka miesięcy. Uważam, że to rzetelna Firma z bardzo pozytywnym podejściem do pracowników. Jak w każdej Firmie ludzie bywają różni i czasami zdarza się, że coś lub ktoś nie spełni naszych oczekiwań, ale biorąc pod uwagę kilka agencji, z którymi miałam okazję współpracować, jestem zadowolona z obsługi Biura (nie byłam zatrudniana przez centralę firmy, lecz jedno z biur). Pracowników agencji wspominam jako uśmiechniętych, życzliwych i pomocnych, a wszystkie problemy były od razu rozwiązywane. Polecam współpracę z tą firmą.Pozdrawiam
Justyna
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez kika » 14 Maj 2013, 13:59

Firma kompletnie nie odpowiedzialna, wysyła pracowników za granice, a tam po godzinie pracy ich zwalniają, z tego co słyszałam zrobili taki numer kilka ekipom po kilkanascie osób i teraz martw się sam powrotem do domu ponad 2000 km. a już nie wspominając o pieniądzach jakie już stracili aby dojechać do Francji.
Nie polecam nikomu.Taka firma istniejąca na rynku pracy tylke lat, wysyłając pracowników do pracy powinna być dobrze zorientowana do jakiej firmy kieruje polaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawa tylko i wyłącznie nadaje się do sądy pracy!!!!!!!!!!!!!!!!
kika
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez kj » 14 Lip 2013, 22:45

Jak widać firma ma zróżnicowane opinie, sam nie wiem co robić, aplikować, czy nie.. Na gowork http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4877 podobnie, raz negatyw, raz pozytyw.
kj
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez Ja im nie daruję nawet grosza » 10 Wrz 2013, 17:32

nie otrzymałem wynagrodzenia na czas i tyle w temacie. Żenada, takie firmy nie mają prawa bytu w tym kraju. Nie popuszczę im ani grosza z odsetek a i o odszkodowanie wystąpię. Po południu kontaktu nie ma więc i sprawy nie ma jak załatwić.
Ja im nie daruję nawet grosza
 

Re: In Temporis Sp. z o.o. - Lublin

Postprzez PRZESTRZEGAM! » 26 Sty 2014, 00:36

Firma traktuje ludzi jak śmieci. Super miejsce jak chcecie się nabawić grzybicy - do pracy w id logistic ja i dwóch kolegów dostaliśmy śmierdzące buty, wypastowane i w nowym pudełku, udające nowe... UZYWANE BUTY!!! Co na to PIP???????????????
A wypłaty tez czesto po terminie...
Ktoś tu dał link do goworka - tam usuwają negatywne opinie...
PRZESTRZEGAM!
 


Wróć do Opinie o pracodawcach