Iso-perfekt - Kraków

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Iso-perfekt - Kraków

Postprzez Longer » 01 Lut 2012, 08:52

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Longer
 


Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez robol » 10 Mar 2012, 16:06

Firma iso Perfekt to oszusty i zlodzieje nikomu nie polecam..
robol
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez pracownik iso » 10 Mar 2012, 20:18

Ostrzegam wszystkich firma iso perfekt to obóz pracy ,podpiszujesz inblanko urlopów nie placą urlopów jak pracujesz w Belgii czy Holandii masz same urlopy bezpłatne, <<moderacja>> 1000 procent uwieśćie ze to prawda ,szukają ludzi aby ich oskubać z kasy nie polecam...
pracownik iso
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez wozniak » 14 Mar 2012, 20:14

Pracowałem i dziwie się ze to dalej istnieje ta firma okrada wszystkich pracowników gdzie są kontrole na firmę,ludzie nie dajcie się okradać walczcie o swoje stawki ,urlopy,diety.
wozniak
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez klakier » 10 Kwi 2012, 13:27

iso to kretacze widze zucajom nas jak szmaty to niemcy to za chwile holandia itd lub na 2 tygodnie jedziemy a potem do polski na koszta nas naciogajom nabiore jedzenia na miesioc a puzniej do domu nas biorom wysylajom jak takie szmaty.wykozystacze .dziwne taka duza firma
klakier
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez Kidnaperr » 26 Kwi 2012, 22:48

Ostatnio pracowałem w firmie,w której warunki były też bynajmniej dziwne.Podpisywałeś inblanko.Urlopów wogóle nie było(technologia).Czy ktoś jest mi w stanie napisać jak jest tutaj?Po ile godzin się pracuje?Jak jest na przyuczeniu do zawodu...bo stawka jaką dają na początek jest malutka.Jak jest z zjazdami do Polski.Proszę o odpowiedż
Kidnaperr
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez OSZUKANY » 19 Lip 2012, 16:29

TO PRAWDA WŁAŚNIE PRACUJĘ W TEJ FIRMIE. PRZEZ TELEFON BYŁO 13 e , NA MIEJSCU POWIEDZIELI ŻE 9 e. A TAK NAPRAWDĘ JAK PRZYSZŁA WYPŁATA TO WYSZŁO ŻE 6,50 e. to skandal i wstyd gdzie się podziały moje pieniądze . ZOSTALIŚMY WSZYSCY OSZUKANI ZA PRACĘ KTÓRĄ WYKONYWALIŚMY NA GORĄCYCH KOTŁACH ( ZAMLERACH )BUTY SIĘ PALIŁY OD TEMPERATURY . WYDZIELONA WODA MINERALNA 1-WODA NA Dzień . ( NA ELEKTROWNI REWA POWINNY BYĆ CZĘSTSZE KONTROLE - MAJSTROWIE TO SPOLSZCZAŁE NIEMCY DWÓCH BRACI ŻLE TRAKTUJĄ POLAKÓW ( zapomnieli kim są z pochodzenia) JAKIMŚ DZIWNYM TRAFEM - ISO PERFEKT - TO PODWYKONAWCY TYCH DWÓCH BRACI. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE JEDNA SPRAWA JAKIM PRAWEM PAN KURNIK ZANIŻA I USTALA STAWKI JUŻ NA MIEJSCU SKORO TO TYLKO PROWADZĄCY BRYGADĘ. BIERZE ZA TO DODATEK. NIECH NIE OKRADA LUDZI - JAK MA ZA DUŻO TO NIECH SOBIE UPIERDZIELI STAWKĘ A LUDZI ZOSTAWI W SPOKOJU....
OSZUKANY
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez x2 » 24 Sie 2012, 17:02

tak okradają ze wszystkiego nie płacą za urlopy , chorobowe , zaniżają godziny pracy
i stawki. powiedzą ,że masz 10e a do wypłaty 6,5e za godz. przy okazji ukradną ci ze 30 godz
po za tym same urlopy bezpłatne . podpisywanie dokumentów inblaco to norma w tej firmie jakby co
to nie odpowiadają za nic. a tu umowa o prace za najniższą krajową . w umowie płatne zaliczkowo do
20 następnego miesiąca. zresztą taka umowa jest nic nie warta. byle prawnik jest w stanie ją obalić
przed sądem gdyż narusza kodeks pracy . ciuchy robocze to tylko buty spodnie i kurtka . a mówią
że przestrzegają bhp - koń by się uśmiał. ta firma zarabia tylko i wyłącznie na okradaniu swoich pracowników
po za tym usuwają opinie z różnych stron internetowych ponieważ nikt by dla nich nie pracował.
wystarczyło by 10 osób do pozwu zbiorowego w sądzie i ta firma przestałaby istnieć. zatrudniają małolatów
którzy nie znają sie na prawie i tym sposobem się ślizgają. trzymają około 30 podpierdalaczy którzy
donoszą o wszystkim do biura. sam na nich doniose do Państwowej Inspekcji Pracy a jeśli tu sobie załatwią
to doniosę CBA i Urzędu Skarbowego bo wiem w jaki sposób robią przekręty.
x2
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez blacharz » 31 Sie 2012, 17:09

W 100000% zgadzam sie z opiniami powyzej. To firma nastawiona na maksymalny wyzysk pracownika obóz pracy odbijają dosłowanie za wszystko np ukradli mi wkrętarke (nie z mojej winy totalny haos na budowie) odbito mi z wypłaty 1 600 zł jak za nowy sprzęt tymczasem wkretarka byla mocno zużyta niewarta nawet 200 zł. Dzwoniąc do biura mowią ze od 8,5 euro a po wypłacie okazuje się ze jest 6 czy 7 i jeszcze nie zgadzają sie godziny. Uwaga też na umowy ktore podpisujecie!!! porazka;/;/. LUDZIE BRON BOZE PRACY W TEJ FIREMCE. POZDRO
blacharz
 

Re: Iso-perfekt - Kraków

Postprzez oszukany » 31 Sie 2012, 20:42

JA DO NIEDAWNA TEż PRACOWAłEM W TEJ FIRMIE. I JAK POWYŻEJ ZGADZAM SIĘ -OSZUŚCI I PRZEKRĘTY- OBIECUJĄ STAWKI KTÓRE W DNIU WYPŁATY ZANIŻAJĄ . PROPONUJE ZGŁOSIĆ TO DO INSPEKCJI PRACY NIECH ZAGLĄDNĄ IM W PAPIERY I DO SKARBÓWKI TEŻ WARTO ICH ZGŁOSIĆ ... JAK TO MOŻLIWE ŻE PRACUJESZ W NIEMCZECH NIE MASZ ŻADNYCH PAPIERÓW ANI UBEZPIECZENIA- A TWOJA STAWKA NA UMOWIE TO MIESIĘCZNĄ 1500 ZŁOTY!! BRUTTO .I TO Z TEJ KWOTY SIĘ ROZLICZAJĄ W POLSCE. JEDZIESZ NA TYDZIEŃ I ZJAZD DO POLSKI I SIEDZISZ NA BEZPŁATNYM!!!!!!!!!!!!! MASAKRA !!!!!!! JEŚLI SIĘ ZNAJDĄ CHĘTNI TO JA RÓWNIEŻ DOŁĄCZYŁBYM TO GRUPOWEGO ZAŁOŻENIA IM SPRAWY O OSZUSTWO WOBEC PRACOWNIKA. MOŻE TO CZYTA KTOŚ Z KRAKOWA TO NIECH PODA TĄ FIRMĘ DO PIP-u .
oszukany
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach