Telbridge - Radom

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Re: Telbridge - Radom

Postprzez smsms » 21 Lip 2013, 22:18

słabi ludzie, Dominika krótka spódniczka- maaaasakra- wszyscy wiedzą co robi, hahaha
smsms
 


Re: Telbridge - Radom

Postprzez kkk » 04 Paź 2014, 17:08

Trafisz na projekt na jaki akurat jest zapotrzebowanie nie ma reguły czesto tez projekty sie zmieniaja wchodza nowe albo w przezucaja cie na inny jak ci nie idzie albo nie mozesz z kims sie dogadac... tak naprawde praca w call center wszedzie jest taka sama ci sami klienci do ktorych dzwonisz... jedni beda cie' po rekach calowac ze zadzwoniles' albo...pani to mi z nieba spadal tzw. sprzedaze bezobiekcyjne i druga strona medalu... k.... niedouczona s.... nie rozumie pan powiedzialem NIE i pi.. pi... strasznie nie wdzieczna praca a stres kazdego dnia towarzyszy tak jakbys codziennie rozpoczynal nowe zycie takie samo jak wczoraj. Wchodzisz dzwonisz i walczysz o kazda sztuke. Wczoraj sprzedalles 10. 10 osob kolejnych naciagnietych, oszukanych... Nio nie skad my nie oszukujemy sami chcieli..to juz nie wazne! dzis jak nie sprzedaz do domu o 13. I tak czas plynie dopoki powiesz dosc! dzis odchodze! kazdemu z czerego serca zycze. To nie jest praca na lata!
kkk
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez ddd » 30 Kwi 2016, 01:55

firma ogromna, ma 4 albo 5 filii w Polsce i zatrudnia setki osób. W sumie praca na słuchawce dla mnie to dobra opcja, rozważę podjęcie pracy. I polecam zajrzeć na tą stronę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,12794
ddd
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez eliti » 14 Paź 2016, 09:35

Odkąd zmieniła się kadra w Telbridge zupełnie inaczej się pracuje. Na sali jest włączana muzyka, jest kawa, herbata i ciasteczka dla agentów. Można ustalić swój grafik tylko trzeba pogadać z szefem zespołu więc pogodzenie pracy ze studiami jest możliwe.Trzeba się trochę zaangażować w pracę . Kasa jest ok.
POLECAM
eliti
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez ADA » 19 Paź 2016, 11:27

PODOBNO W GARDEN PHARM W RADOMIU JEST OK, NA TELEFONACH CALL CENTER JEST SPOKO PŁACA NA CZAS ZGODNIE Z UMOWĄ NIE UCINAJĄ PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU, PODOBNO OD 12 ZŁ DO 14 ZŁ BRUTTO ZA GODZINKĘ PLUS PREMIE DODATKI, JAK SIĘ STARASZ MOŹNA MIEĆ UMOWĘ O PRACĘ, BYM SIĘ ZAŁAPAŁA TAM , ATMOSFERA OK
ADA
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez Gość » 14 Lis 2016, 09:06

moja znajoma pracowała w garden pharm w radomiu musiała zrezygnować z powodu wyjazdu ale chwaliła sobie ta pracę, podobno na telefonach jest spoko
Gość
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez ann » 14 Lis 2016, 12:42

Nie polecam słabe zarobki traktują jak śmieci.
ann
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez TELBRIDGE NIE! » 30 Lis 2016, 23:09

eliti napisał(a):
> Odkąd zmieniła się kadra w Telbridge zupełnie inaczej się pracuje. Na sali
> jest włączana muzyka, jest kawa, herbata i ciasteczka dla agentów. Można
> ustalić swój grafik tylko trzeba pogadać z szefem zespołu więc pogodzenie
> pracy ze studiami jest możliwe.Trzeba się trochę zaangażować w pracę . Kasa
> jest ok.
> POLECAM

Trollu - muzyka w tym ulu przeszkadza w pracy, kadra nowa/stara jest niekompetentna, nie ma żadnego doświadczenia w zarządzaniu, "shine like stars" :) Zgadzam się z ann. słabo. Pracuje się inaczej, gdyż nie ma kto pracować!!! Dlatego kupują ciasteczka i inne cuda jak rowery. Za chwilę działki na marsie będą obiecywać dla najlepszych, może by tak zapłacili godną kasę, za tą harówkę? NIE POLECAM!
TELBRIDGE NIE!
 

Poprzednia

Wróć do Opinie o pracodawcach