Telbridge - Radom

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Telbridge - Radom

Postprzez Królewicz » 06 Maj 2010, 12:57

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Królewicz
 


Re: Telbridge - Radom

Postprzez anonim » 04 Sie 2010, 12:37

Hej
W Telbridge pracowałam 5 mieś tylko ze względu na zarobki na poczatku atmosfera była spoko do momentu kiedy SVR M.... nie zmieniła projektu i przeszła na Ere wtedy to pokazała kto tu rządzi to prawda, że obcinają godz jak ciągle jest ono wyższe to jak go wyrobic?. Traktuja Cię z wyższością jakby byli niewiadomo kim a jak awans dostała K... to zaczęła sie panoszyc wielka pani. Mam złe wspomnienia dużo osób myśli tak jak ją niektóre jeszcze tam pracują ze wzgl na utrzym.rodziny bo zarobić można jak się naprawde starasz jak ktoś ma mocne nerwy i da sobą rządzić to zapraszam. Teraz jest więcej nowych osób bo stali pracownicy sie pozwalniali a nawet te wyżej postawione nie wytrzymało nacisku. Nie polecam chociaż wiem jak jest z pracą w Radomiu ale są też inne firmy call center. :) pozdrawiam
anonim
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez Patryk » 13 Sty 2011, 01:03

Firma jest beznadziejna nie idżcie nawet na rozmowe kwalifikacujną szkoda waszego czasu non stop są szkolenia oczywiście bezpłatne wykończyć sie nerwowo można, nie mam pojęcia jak za te pieniądze można utrzymać rodzine?! gnoją ludzi na każdym kroku! trzymajcie sie od tej firmy z daleka!!
Patryk
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez rzetelny » 28 Lut 2011, 18:23

Polecam. choć rózowo nie jest, trzeba jednak pamiętać że to praca.
rzetelny
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez jajaja » 12 Paź 2011, 21:30

Ta praca jest super. pracuje tam dwa lata i nie narzekam. a co SVR to są bardzo fajni trzeba umieć tylko z nimi żyć... Bo każdy szef bedzie szefem. a SVR sa super imprezy pozafirmowe sa organizowane ogniska tylko poprostu trzeba chciec. a fajny myslicie jest facet ktory ciagle narzeka na prace jest poprotu BABĄ i tyle.
jajaja
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez nusia » 26 Kwi 2012, 22:50

no zalezy kto co lubi ucinaja godziny to fakt i przeginaja czasem za duza presja na pracownika o mobingu juz nie wspomne. co to svr zalezy od ich humoru nieraz jest fajnie nie raz masz ochote wyjsc i nie wracac tam. kase mozna zarobic calkiem dobra o ile masz sprzedaz a sprzedaz zalezy od klientow i od farta bo czasem mozna sprzedac 2 razy ponad norme czasem przez kilka dni nic wyganiaja do domu jak np do 13 nic nier masz to do widzenia idz sobie gdzie chcesz....
nusia
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez nieznajoma » 01 Lut 2013, 12:53

Pracuje tam od pazdziernika 2012r i juz mam dosyc psychicznie.Ucinaja godziny nigdy nie wiesz na ile godzin idziesz do pracy oraz traktuja cie jak nie wiadomo co a przeciez tez siedzieli na naszych miejscach kiedys.Wymagaja od ciebie cos co nie jestes w stanie czasami zrealizowac a to sie nazywa mobing a z tego co wiem to jest karalne.Sa mlodsi odemnie a wyzej sraja niz d... maja.Gdybym miala inna prace to bym odeszla szczesliwa.Pani K...... mala wredna blondyneczka traktuje cie jak smiecia i pod nosem sie z ciebie smieje;nie zdziwie sie jak ktos kiedys jej buzke obijeha ha ha.
nieznajoma
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez piękna » 06 Lut 2013, 23:23

W tej firmie wielkim PROBLEM jest naprawienie Klimatyzacji .. 60 osob na sali okna pozamykane bo zimno ludzia co siedza pod oknami a michal tylko chodzi i ma wszystko w nosie. Ktos od czasu do czasu wlaczy klimatyzacje to smierdzi szczochami pewnie nie odgrzybiana od 5 lat bo jeszcze nigdy nie pracowałam w takim miejscu zeby tak z klimatyzacji smierdzialo , zapewne jest to nie zdrowe dla organizmu i jakby pryszla jakas kontrola zamkneli by placowke ;) mam nadzieje ze to sie kiedys stanie i bekna osoby za to ze teraz trujemy sie grzybem na sali. Moze KTOS Z TELBRIDGE TO PRZECZYTA I NAPRAWIA odgrzybia i napelnia klimatyzacja !!!!!!!
piękna
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez majka » 15 Kwi 2013, 18:57

Praca w Telbridge wykańcza ponieważ tam pracują osoby które donoszą zawsze i na każdego, a najbardziej A i M.
majka
 

Re: Telbridge - Radom

Postprzez karo » 16 Lip 2013, 01:48

ogólnie na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,12794,0,0,5 jest dużo tych opinii i to bardzo różnych, ale nie znalazłam odp na temat projektów jakie się dostaje na 1 rzut tutaj tez nie wiec może coś napiszecie jak wiecie
karo
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach