Teleinvention - Kraków

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Teleinvention - Kraków

Postprzez Falkon » 06 Maj 2010, 12:58

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Falkon
 


Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez patronea » 25 Mar 2012, 13:57

Przestrzegam przed aplikowaniem na stanowisko konsultant ! Oszukują w godzinach pracy , które rozdają tylko znajomym, praca niepewna nigdy nie wiesz czy będziesz pracował czy nie, robią sobie z człowieka jaja i do tego maja niezłe miny. Przestrzegam przed liderka Kinga O.
patronea
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez klakier » 08 Lip 2013, 14:04

dziwne bo są jeszcze wypowiedzi na forum http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6998 i sa również pozytywne pisza że samemu wybiera się godziny pracy, że hajs na czas
klakier
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez Damianek » 22 Lip 2015, 20:46

O tej firmie słyszałem wiele, ale dzięki jednej stronie wiem już, że warto rekrutować: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6998
Damianek
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez DoDOdo » 23 Lis 2015, 11:55

Ja tam polecam. Jak sie komuś nie chce to jasne że nie zarobi, ale w miarę chęci wszystko jest ok :)
DoDOdo
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez Buźka Kraków » 17 Maj 2016, 18:48

Nie polecam pracy w Teleinvention nikomu z wyjątkiem masochistów
Buźka Kraków
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez Marta » 17 Cze 2016, 21:15

Nie polecam pracy w Teleinvention nikomu. Nic dobrego w tej firmie Cie nie spotka. Oszukują już zaczynając od rekrutacji, a kończąc na pracy. Człowiek u nich się nie liczy. Rotacja gigantyczna. Ludzie pracują tylko do momentu pierwszej wypłaty i uciekają.
Marta
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez Marta » 17 Cze 2016, 21:17

A pozytywne opinie piszą tu tylko liderzy i nikt więcej.
Marta
 

W teleinvention jest coraz gorzej głównie przez nc+

Postprzez xxi » 23 Wrz 2016, 22:26

Teleinvention kusi ofertami pracy na projekcie nc+ Przestrzegam jednak przed aplikowaniem na to stanowisko. To co zobaczycie w ogłoszeniu lub usłyszycie na rozmowie kwalifikacyjnej mija się z prawdą:

1.Praca dla wymierającej firmy i wciskanie ludziom g*wnanych ofert
2 atrakcyjne wynagrodzenia - tylko jeśli pracujecie po 200 h w msc i jesteście naprawdę dobrzy
2. Elastyczny grafik pracy - kolejne kłamstwo musicie przepracować co najmniej 80 h w miesiącu w tym jedną sobotę
3. Nagrody za wyniki - najczęściej tandetne gadżety i bony na które czekać trzeba naprawdę długo
4. Miła atmosfera - nacisk z strony liderów i starszych konsultantów, którzy uważają się za nie wiadomo kogo, opieprzają za byle co
5. Możliwość awansu - jeśli jesteś krewnym lub znajomym szefostwa, inaczej awansujesz tylko na pomiotło
6. Z miesiąca na miesiąc co raz większe wymagania i większe obcinane pensji za byle przewinienie
7. profesjonalny zespół - jednym z przełożonych jest konsultantka ,która w jednym miesiącu uzbierała kilkanaście reklamacji nie zapłaciła za żadną wam odetną za każdą 50zł
xxi
 

Re: Teleinvention - Kraków

Postprzez xxi » 18 Lip 2017, 22:03

Kasy z prowizji jest coraz mniej bo Nc+ z każdym miesiącem zawyża wymagania, żeby zaoszczędzić na podwykonawcy. Oferty na internet i telefon są słabe, coraz więcej procedur coraz mniej czasu na rozmowy. Jeśli jesteś studentem, który chce dorobić do kieszonkowego, to taka praca może cię satysfakcjonować, ale pracują też osoby, które chcą się z tego utrzymać ale z tym jest coraz gorzej.
xxi
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach