TFLS - Warszawa

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

TFLS - Warszawa

Postprzez Nexus » 06 Maj 2010, 13:07

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Nexus
 


Re: TFLS - Warszawa

Postprzez Mirek » 29 Sty 2011, 08:12

TFLS - szkoła nauki języków obcych, jeśli chodzi o angielski to jestem jak najbardziej za.
Profesionalizm lektorów, aż przyjemnie się ich słucha.
Mirek
 

Re: TFLS - Warszawa p- super

Postprzez kasia » 28 Lut 2011, 18:28

Super szkoła - lektorzy, cena i w ogóle.
kasia
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez natally » 20 Lip 2011, 21:59

Współpracuję ze Szkołą TFLS od 5 lat i jestem zadowolona. Bardzo dobry pracodawca. A wiem co mówię ponieważ mam spore doświadczenie zawodowe. Pieniądze zawsze wypłacane w terminie. Nigdy nie miałam przykrych niespodzianek a wręcz przeciwnie. Szkoła mająca regulamin i zasady które jasno wszystko określają. Sekretariat prowadzony profesjonalnie. Polecam tą szkołę.
natally
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez seba.warszawa » 30 Sie 2011, 21:48

Uczę w szkole TFLS prawie od samego początku. Nigdy nie miałem żadnych przykrości związanych z ta szkołą. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
seba.warszawa
 
Posty: 0
Rejestracja: 30 Sie 2011, 21:40

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez Marek37 » 05 Wrz 2011, 21:48

Szkoła TFLS działa od prawie 20 lat. To szkoła z doświadczeniem posiadająca akredytację ministerstwa oświaty. Dla mnie to godny polecenia pracodawca.
Marek37
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez Karola » 07 Wrz 2011, 20:50

Dla mnie szkoła Tfls jest dobrym pracodawcą. Jako jedna z nielicznych szkół zawsze płaci wynagrodzenie w terminie. Nie mam żadnych zarzutów. Mogę polecić tego pracodawcę.
Karola
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez KatarzynaXXX » 16 Wrz 2011, 17:34

Pracowałam przez prawie 10 lat w szkole TFLS. Dla mnie to jest najlepszy pracodawca. Dobrze płacił. wszystko było tak jak powinno być. Jak wrócę z wychowawczego napewno będę pracować w szkole TFLS. Zapraszam wszystkich moich uczniów na zajęcia w październiku. Pozdrawiam
KatarzynaXXX
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez Marta P. » 01 Kwi 2012, 20:23

Jestem bardzo zadowolona z współpracy ze szkołą TFLS. Uczę w tej szkole ponad 5 lat. Bardzo dobry pracodawca. Warunki jakie oferuje są jedne z najlepszych. Pracuję już wiele lat w zawodzie więc mam porównanie.
Marta P.
 

Re: TFLS - Warszawa

Postprzez AnnaZ » 09 Sie 2012, 11:59

Polecam tego pracodawcę. Bardzo dobra współpraca, na czas wynagrodzenie, zero problemów, ład i porządek, dobry przepływ informacji.
AnnaZ
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach