WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Śmieciarz » 07 Maj 2010, 07:28

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Śmieciarz
 


Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez lile » 27 Maj 2010, 14:07

Brak dobrego zarządzania, brak odpowiednio wyszkolonej kadry oraz brak organizacji poza tym nie jest źle
lile
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez CIGI » 26 Cze 2011, 09:12

<< moderacja>>
CIGI
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez cigi » 26 Cze 2011, 09:15

pracowalem tam ludzie to obóz pracy do tej pory niedostalem pieniedzy a p piasecki to oszust oni sie podszywajom pod pck to zlodzieje
cigi
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Ajentka » 29 Lip 2011, 20:15

Współpracowałam z tą firmą jako ajent sklepu. Na początku warunki pracy były w miarę znośne, ale po pewnym czasie zaczęto wykorzystywać moja chęć do pracy tzn. dostawałam coraz więcej obowiązków, za coraz mniejsze pieniądze. Ciągle oskarżają ajentów o kradzieże, a sami wykorzystują niewiedzę ludzi na temat kontenerów z odzieżą. Wiele ludzi myśli, że wrzucając odzież do kontenera pomagają biednym, a to jest gów*o prawda! Cała odzież trafia do ich siedziby w Skarżysku Kamiennej i pieniążki ze sprzedaży tych ubrań trafiają do prywatnej kieszeni. Nadmieniam, iż ajentów jak i zwykłych pracowników kierownictwo tej firmy traktuje jak "podgatunek człowieka" lub osoby umysłowo chore. Kilka razy w tygodniu nasyłają kontrole na sklep, czepiają się o wszystko, nawet o to że zgadza się kasa. Najgorszy jest kierownik S<--moderacja-->. Za każdym razem kiedy wchodzi na sklep szuka dziury w całym, a nawet gdy jej nie potrafi znaleźć sam wymyśla jakiś problem, wprowadza zamęt na sklepie i wśród personelu. To co robi to czysty mobbing. Zostałam zwolniona bez podania przyczyny, najwyraźniej przez to, że sklep był prowadzony wzorowo i bez zarzutów. Czy tak się traktuje uczciwych pracowników? Ajenci pracują po dziesięć godzin dziennie i wszystkie soboty, nie wolno wyjść ze sklepu podczas godzin pracy, nie ma mowy o żadnym urlopie jak i nie wolno chorować. Pisząc swoją opinie mam nadzieję, że pomogę w podjęciu decyzji osobom, które myślały o podjęciu współpracy z tą firmą.
Ajentka
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Mim » 07 Wrz 2011, 16:47

To BARDZO SMUTNE...a ja myslałem o podjeciu pracy jako przedstwiciel handlowy ds. sprzedaży czyściwa.
Obiecują "złote góry"...czyli co? nie wierzyć?
Mim
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Gość » 23 Gru 2011, 02:04

chłopie, chyba górę roboty dostaniesz, bo pieniędzy tam jako podwykonawca na pewno nie zarobisz. Zapytaj tych co opróżniają pojemniki, to Ci powiedzą ile mają zaleglości podtkowych i ile dni pracują za pieniądze, a ile za darmo....
Gość
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Marysienka » 27 Gru 2011, 19:29

Nie polecam wspolpracy z tą firmą! Ci ludzie nie maja w ogole pojecia o handlu ani pracy w sklepie z odzieza uzywana. Przy podejciu umowy agencyjnej musisz siedziec w sklepie 10-12 h dziennie + dostawy towaru w nocy. Ciagle kontrole przez pracownikow fizycznych z produkcji i wszyscy chca sie przypodobać szefowi kosztem ajenta... nie wspominajac o wspolpracy z klientami jacy przychodzą do sklepu, którzy mysla ze moga nasrac sprzedawcy na głowe... po 10 godzinach dziennie bez urlopu, chorobowego, nawet chwilowego wyjscia poza sklep ajent potzrzebuje psychiatry... lepeij zarobic mniej i pracowac w dogodniejszych warunkach (brak powietrza, sztuczne oswietlenie, pylica).. chocby niewiadomo jakbys chcial sie starac w tej firmie i tak jestes na przegranej pozycji i wszystko jest zle bo zawsze znajdzie sie osoba ktorej cos nie pasuje i na sile szuka dziury w całym.
Dodatkowo przymusowa "darowizna" na rzecz firmowej druzyny pilkarskiej p. W<--moderacja--> (cudowny sponsor kosztem ajentów) oraz przymusowe "szkolenia" (zbyt duze slowo) w siedzibie firmy za własny koszt...!!!!!!
Zalozysz dzialanosc nie wiedzac nawet ile popracujesz w tej firmie, z dnia na dzien umowa moze zostac zerwana bez podania przyczyny. Odradzam!!! Nie po to ktos wymyslił kodeks pracy zeby ludzmi harowac po 10h dziennie bez jakiegokolwiek wolnego. Czysty wyzysk!
Marysienka
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Antoni » 27 Gru 2011, 19:38

W tej firmie brak jest jedej osoby ktora ma w rekach wladze i potrafi zarzadzac. << moderacja>>
Antoni
 

Re: WTÓRPOL - Skarżysko - Kaminna

Postprzez Szczery » 20 Sty 2012, 23:17

Widac ze ta firma szuka kwadratowych jaj, bo wszedzie roi sie od ogloszen o wspolpracy jako ajent. Proponuja 2500 na reke, ktore pewnie topnieje jak lod z dnia na dzien... Gdyby ludzie tyle zarabiali w godziwych warunkach pracy napewno by tyle nie szukali chetnych..
Szczery
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach