Zakłady Mięsne Niebieszczańscy - Proszówka

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

Zakłady Mięsne Niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez Wizir » 07 Maj 2010, 08:19

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Wizir
 


Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez klient » 23 Cze 2010, 12:11

Skarga na kierownika sklepu nr.16 <<moderacja danych osobowych>>.Prosimy o zdjecie jej z kierownika sklepu ponieważ nie nadaje sie na tym stanowisku dobra jest tylko w wypisywaniu dokumentów,więc niech idzie pracować do biura.
klient
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez laska » 14 Sty 2011, 21:01

wszystkie regionalne powinny byc wymienione na nowe bo te to [...moderacja...] za 4000 robia z ludzi roboli nie traktuja pracowników jak ludzi mówia ze nie mamy nic do powiedzenia ze jestesmy tylko pracownikami którzy powinni wykonywac ich polecenia i nie zadawac pytan no i płacic za braki nie pytajac za co to. Regionalne stosuja mobbing na pracownicach. jak przyjada to wiadomo i tak bedzie cos nie tak i tak zeby nie wiem jak sie starał i tak [...moderacja...] zabierze premie
laska
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez kasienka20 » 31 Maj 2011, 08:10

laska napisał(a):
> wszystkie regionalne powinny byc wymienione na nowe bo te to
> [...moderacja...] za 4000 robia z ludzi roboli nie traktuja pracowników jak
> ludzi mówia ze nie mamy nic do powiedzenia ze jestesmy tylko pracownikami
> którzy powinni wykonywac ich polecenia i nie zadawac pytan no i płacic za
> braki nie pytajac za co to. Regionalne stosuja mobbing na pracownicach. jak
> przyjada to wiadomo i tak bedzie cos nie tak i tak zeby nie wiem jak sie
> starał i tak [...moderacja...] zabierze premie

z tym sie zgodze ze zawsze jest cos nie tak nawet w domu sie tak nie sprzata jak tam wszystko na blysk i tylko sie uwaza zeby czasami cenówka sie nie skrzywila czy krajalnica nie byla brudna bo w kazdej chwili jakas <<moderacja>> moze wpasc i po premii a jak sie czegos nie sprzeda to potrafia tylko mowic ze widocznie nie potrafimy tego sprzedac i sie nie nadajemy to jest ich ciagła gadka ale i tak mowia ze nie lubia sie powtarzac a jak by je nagrał to ciagle mowia to samo po prostu maja juz tak sprane mozgi(o ile jeszcze je maja) ze same nie sa w stanie nic wymyslic
kasienka20
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez Admin » 07 Cze 2011, 11:13

Od moderatora => proszę o wpis zgodne z regulaminem, kolejne ostrzeżenie to zamknięcie tematu.
Admin
Administrator
 
Posty: 8
Rejestracja: 22 Kwi 2010, 07:48

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez xxx » 21 Sty 2012, 20:45

Wpis moderatora jest po prostu świetny. Jak można napisać opinie o firmie skoro mod sugeruje żeby nie pisać złych opinii??
xxx
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez x » 26 Sty 2012, 15:35

Wszystkie złe opinie zostają usunięte na bieżąco :)
x
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez zomo » 26 Sty 2012, 20:26

naprawde cala kadra w tym zakladzie to porazka szczegolnie andrzej i jarek potrafia zabrac premie w ostatni dzien misiaca za nic i przestancie jezdzic po panie dudku z kutrow
zomo
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez adcem » 16 Kwi 2012, 10:36

Odradzam pracę w głównym zakładzie wszystkim, którzy planują się tam załapać... W czasie świątecznym pracownicy są niemalże zmuszani do nadgodzin, tak, jakby i w zwykłym tygodniu było ich mało. Brygadzistom i starszym stażem pracownikom udało się skutecznie upodlić tych, którzy nie posiadają możliwości obrony. Potwierdzam oskarżenia o mobbing, dziwi mnie tylko, że nikt do tej pory nie napisał, w jaki sposób wyzyskuje się pracowników w nadprogramowym czasie. Praca jest ciężka i nieprzyjemna, ludzie łatwo skaczą sobie do gardeł. Zastanawiam się, czy pani zajmująca się kadrami zdaje sobie sprawę z nastrojów i zachowań wyższych od normalnych "rangą" pracowników, ponieważ ona jedna zdawała się starać i bardzo ludzko podchodziła do problemów często idąc innym na rękę. Za to w zasadzie jedyny, ale duży plus. Kultura pracy jest niestety w zakładzie Niebieszczańskich niska, jednocześnie jednak próbuje się tam z jakichś powodów utrzymać atmosferę jak podczas musztry, a "reprymendy" i upomnienia są rozdawane na lewo i prawo. Mam także mieszane uczucia co do samych produktów z zakładów Niebieszczańskich, na temat jedzenia tam produkowanego można usłyszeć od pracowników różne historie - i rzeczywiście, zdarzają się różne nieciekawe nadużycia, choć kłamstwem byłoby napisanie, źe warunki sanitarne są tragiczne... po różnych kontrolach zaczęto trzymać tam jako-taki porządek, ja jednak nie dotknę już żadnej wędliny z tego zakładu. Koniec końców - porażka, jeżeli naprawdę nie masz innej możliwości pracy włącznie z wyjazdem za granicę czy pracowaniem w innym mieście, możesz "uderzać" do Niebieszczańskich. Dopóki mentalność ludzi na średniej rangi i wyższych stanowiskach się tam nie zmieni, lepiej nie mieć z tym zakładem za długo do czynienia. Przy dzisiejszym bezrobociu to miejsce nadaje się tylko po to, by się czegoś "zaczepić" - duża część nowych osób ucieka nie bez powodu bardzo szybko, przy najbliższej nadarzającej się okazji. Jeżeli jesteś z Gryfowa, to lepiej się go trzymaj lub szukaj pracy w Lubaniu... jeżeli jesteś z Mirska, to lepiej jedź do Świeradowa Zdroju.
adcem
 

Re: Zakłady mięsne niebieszczańscy - Proszówka

Postprzez zośka » 16 Kwi 2012, 15:17

Też odradzam tam pracawac .szkoda gadac
zośka
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach