ZPOW Dawtona - Błonie

Znajdziesz tutaj prawdziwe i rzetelne opinie o pracodawcach

ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez Boski » 07 Maj 2010, 08:33

Tu możesz zostawić opinie o pracy. Proszę napisz jak długo pracowałeś,
co podobało Ci się w firmie, a może coś należałoby zmienić.
Podane opinie powinny być prawdziwe, rzetelne.
Boski
 


Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez kowalski » 19 Wrz 2013, 15:01

Ale tutaj pusto. Nie będę się rozpisywać tutaj bo to nie ma sensu. Szukałem informacji i znalazłem tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,622396
kowalski
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez pii » 27 Lis 2013, 16:40

Nijbardziej oszukańczy zakład pracy.Andrzej Wielgomaz,to zwykły prosty burak.to on zarządza tym pseudo zakładem.to jest człowiek dla kturego liczą się tylko pieniądze i nic więcej,Notorycznie zatrówa środowisko naturalne wycina drzewa bez pozwolenia,ścieki w Lesznie wylewa na pola,smród jest tam nieaamowity szanowny panie Andrzeju.W jesteś normalnym chamem kturemu słoma z butów wystaje.Dalej jest mi brak słów.
pii
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez pracownik » 09 Lut 2014, 00:48

Zgadzam się z kolegą ,,pii'.Prezes może ma mercedesa,ale to pracownicy go kupili za własne pieniądze.Jak się płaci tak śmieszne pęsje to można się bawić prawda?.Pieniądze kture obiecałeś za wentylacje w Lipnie to kiedy dasz,tym panom co ją zakładali,skoro nie było cię stać na profesjonalną firme.I co tu o prezesiemyśleć.Ale to jest zawsze tak z tym człowiekem,obiecać a potem niedać.Gdzie jest pański chonor
pracownik
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez ala » 12 Gru 2014, 15:31

Pracowałam już w kilku firmach w jednych było lepiej w innych gorzej ale uwiezcie mi że jeszcze w takim g....... to nie byłam. Nie wytrzymałam nawet okresu próbnego. Napatrzyłam się na produkcje koncentratu przy użyciu surowców z 10 cm pleśnia, które przeszły przez wyparkę i zostały rozlane do słoika. Na halach śmierdzi normalnie szambem. Soki dla dzieci produkowene z aromatów przeterminowanych o 5 lat, kupione za bezcen. Ludzie pracują po 260 godzin podczas sezonu i nie widzą ani odbioru godzin ani wypłaty za nadgodziny. Zatrudniają na czarno masę Ukrainek, wyzysk ludzi w biały dzień. Na rozmowie mówią co innego, a w rzeczywistoci też jest co innego. Ludzie, nie zwalniajcię się czasem z innej pracy dla Dawtony bo na prawdę GORZEJ BYĆ NIE MOŻE. I NIE JEDŹCIE TEGO!!
ala
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez król ZB » 13 Gru 2014, 19:43

Prostaku wielgomaz,pamiętasz jak zwolniłeś mnie dyscyplinarnie i co myślałeś że zrobisz mi tym krzywde,teraz mam lepiej jak uciebie dupku,ukrainki bzykasz czy jusz tylko liżesz myśle że już tylko liżesz.Chyba że kadrowa szarpie ci flaka.Pamiętaj w życiu jedno jest pewne i sprawoedliwe,zgon tak czy inaczej skończysz na dupie i w dole a czas ucieka podpalany chamie.
król ZB
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez Gość » 15 Gru 2014, 23:12

ala napisał(a):
> Pracowałam już w kilku firmach w jednych było lepiej w innych gorzej ale
> uwiezcie mi że jeszcze w takim g....... to nie byłam. Nie wytrzymałam nawet
> okresu próbnego. Napatrzyłam się na produkcje koncentratu przy użyciu
> surowców z 10 cm pleśnia, które przeszły przez wyparkę i zostały rozlane do
> słoika. Na halach śmierdzi normalnie szambem. Soki dla dzieci produkowene z
> aromatów przeterminowanych o 5 lat, kupione za bezcen. Ludzie pracują po
> 260 godzin podczas sezonu i nie widzą ani odbioru godzin ani wypłaty za
> nadgodziny. Zatrudniają na czarno masę Ukrainek, wyzysk ludzi w biały
> dzień. Na rozmowie mówią co innego, a w rzeczywistoci też jest co innego.
> Ludzie, nie zwalniajcię się czasem z innej pracy dla Dawtony bo na prawdę
> GORZEJ BYĆ NIE MOŻE. I NIE JEDŹCIE TEGO!!
Gość
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez Gość » 11 Lut 2015, 11:11

Dlaczego opozniane sa wyplaty;powinna byc na koncie 10 kazdego miesiaca .My tez placimy rachunki i tez mamy takie same zoladki jak pan wielgomas
Gość
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez Roman22 » 30 Sty 2017, 14:09

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?
Roman22
 

Re: ZPOW Dawtona - Błonie

Postprzez ireneusz75p@gmail. » 10 Maj 2017, 18:54

Dawtona,wy kierujący tym czymś co sprzedajecie:ja kupując puszkę fasolki za prawie 3 zł. oczekuję,że miękka jest,a nie że se kurwa ją muszę jeszcze półtorej godziny dogotouwywać!Ale mnie wkurwiliście
ireneusz75p@gmail.
 

Następna

Wróć do Opinie o pracodawcach